کتاب بانگ آزادی: خاطرات شفاهی احمد علی راغب نوشته محسن صفائی راد است که انتشارات راه یار آن را در 392 صفحه منتشر کرده است.
«مدرسهها وا شده»، «بابا خون داد»، «همشاگردی سلام»، «آمریکا ننگ به نیرنگ تو»، «بانگ آزادی» و «شهیدِ مطهر» عناوین آواهایی هستند که برای ما ایرانیها بخصوص دهه شصتیها بسیار آشنایند.
کتاب بانگ آزادی، خاطرات آهنگساز و خالق سرودها و ترانههای معروف و جاودانه انقلاب و دوران جنگ، احمدعلی راغب است که از او به عنوان یکی از چهرههای اصلی موسیقی انقلاب یاد میکنند. در این اثر، زندگی این هنرمند در هفت فصل از دوران کودکی و نوجوانی در بندر انزلی آغاز میشود که اطلاعات و خاطراتی از میرزا کوچک خان جنگلی در گیلان را بازگو میکند. او هنرمندی است که ذوق موسیقیایی خود را تأثیر گرفته از مادرش میداند.
از نقاط قوت این اثر آشنایی مخاطب با وقایع و اتفاقات دوران تاریخی مبارزات گیلان و محدودیتهای فرهنگی در آن زمانه است. همچنین فعالیتهای بیش از 100 چهره هنری در عرصه موسیقی را که مربوط به اواخر دوران پهلوی و چهار دهه پس از انقلاب اسلامی است با روایتی صمیمی و دقیق بیان میکند.
این اطلاعات به صورت مستند تاریخی در بخش پیوست کتاب، با تصاویر و اسنادی از مطبوعات، متن شعرها، سرودها و ترانهها، آلبومها، کتابها، تقدیرنامهها، آلبوم عکس و... یادآور بخشی از خاطرات در دهههای 60 تا 70 است. که با بیست و شش جلسه گفتوگو و مصاحبه گردآوری و تدوین شده است.
.: Weblog Themes By Pichak :.