کتاب شکنجهگران میگویند، نوشته قاسم حسن پور است است که انتشارات موزه عبرت ایران آن را در 576 صفحه منتشر کرده است.
نگاهی اجمالی به تاریخ دوره پهلوی و مطالعه اسناد برجای مانده از جنایتهای این رژیم بیانگر شبهای دیرپا و ظلمت بیانتهای آن دوران است.
سردی سلولهایی که پشت دیوارهای بلند زندان، از هر طرف عرصه را بر مردان و زنان انقلابی تنگ کرده و قامت بلند و استوارشان را در تنگنای حصارها و زیر سقفهای کوتاه خم میکرد نیز نتوانست اندیشه آزاد و چشمان بیدارشان را اسیر و خاموش کند.
این نردههای فولادی و دیوارهای بلند، این سلولهای درد و اتاقهای شکنجه و این مأموران عذاب و شکنجهگران آزادی، حرفهای زیادی دارند برای گفتن...
«شکنجه گران میگویند» روایتگر اعترافات بهمن نادریپور (تهرانی) و فریدون توانگری (آرش)، دو تن از مشهورترین شکنجهگران ساواک در زمان شاه است که پس از انقلاب، در زندان یا در دادگاه بیان میکنند و سپس در روزنامهها منعکس میشود. این کتاب بخشی است از کارنامه سیاه ساواک، به انضمام اسناد و آلبوم تصاویری از آن دوره که نمایانگر جنایاتهای این سازمان مخوف است.
تبیین نقش دستگاه اطلاعاتی در رژیم پهلوی و جایگاه آن، زمینههای پیدایش کمیته مشترک ضد خرابکاری، بررسی فضای بازِ سیاسی پس از سال 1355، «فروپاشی دژ»، تصرف و تسخیر کمیته مشترک و دستگیری شکنجه گران، اعترافات تهرانی، آرش و بقیه در هشت جلسه دادگاه، اعترافات دیگر بازجویان و شکنجهگران ساواک و در نهایت، اسناد و عکسهای مستند از مطالب مهم این کتاب به شمار میآید.
.: Weblog Themes By Pichak :.