پاییز 99 - کتابخانه عمومی شهید جمشید توکلی فولادشهر
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب
"

شهید جمشید توکلی در یکم بهمن ۱۳۴۸ در شهرستان لنجان استان اصفهان چشم به جهان گشود. دانش آموز اول متوسطه در رشته انسانی بود که به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و در دهم اسفند ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصابت گلوله به فیض شهادت نایل شد. مزار این شهید بزرگوار در گلزار شهدای فولادشهر واقع است.
معرفی کتاب
"

پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهین‌آمیز رئیس‌جمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)

اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهین‌آمیز به پیامبر اسلام صلوات‌الله‌علیه‌وآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:


بسمه تعالی

جوانان فرانسه !
از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت می‌کند و آن را آزادی بیان می‌شمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهره‌های درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟

منبع: khamenei.ir




تاریخ : شنبه 99/8/10 | 8:59 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

دومین شماره ماهنامه کتاب‌خوان ویژه شهریور و مهر 1399 منتشر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، دومین شماره از دوره دوم ماهنامه کتابخوان ویژه شهریور و مهر 1399 با هدف شفاف سازی فعالیت ها، اطلاع رسانی مناسب و دسترسی عموم مردم، نخبگان و مخاطبان به اخبار و برنامه های کتابخانه های عمومی کشور، توسط اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد تهیه و منتشر شد.

این شماره از «ماهنامه کتابخوان» با آثار و گفتارهایی از حسین اسرافیلی، شاعر؛ فرهاد حسن زاده، نویسنده؛ رضا امیرخانی، نویسنده؛ غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی؛ غلامرضا کافی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز؛ معصومه آباد، نویسنده؛ بهناز ضرابی زاده، نویسنده؛ علیرضا قزوه، شاعر و نویسنده؛ فریبرز خسروی، رئیس انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران و مهدی شقاقی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی همراه شده است.

مطالب این شماره در هفت بخش شامل «در حدیث دیگران»، «اخبار»، «فرهنگی»، «پرونده»، «پژوهش و نوآوری»، «با نمایندگان مجلس شورای اسلامی» و «نمایشگاه مجازی جلوه های حضور زنان در دفاع مقدس» دسته بندی شده است.

«در حدیث دیگران»، روایت رسانه های سراسری از فعالیت های نهاد کتابخانه های عمومی کشور است. در این بخش، سخنان صاحب نظران در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی، شعر و ادبیات در خصوص اقدامات کتابداران، کتابخانه ها و نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ایام شیوع ویروس کرونا در قالب مصاحبه آمده است.

همچنین بخش «اخبار» به مرور مهم‌ترین اخبار مربوط به نهاد کتابخانه ها می پردازد. این بخش با گفتگوی مهدی توکلیان، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد در خصوص «برگزاری نخستین جشنواره کتاب‌خوان و رسانه در آخرین سال قرن» آغاز شده و در ادامه به خبرهایی چون انتشار صدمین شماره فصلنامه «تحقیقات اطلاع رسانی و کتابخانه های عمومی»، افتتاح کتابخانه عمومی شهدای اینالو شهر قره بلاغ فسا، افتتاح کتابخانه عمومی شهید علی بابایی در روستای بیشه سر بابل، بازدید معاونان نهاد کتابخانه های عمومی کشور از پروژه کتابخانه مرکزی رشت و افتتاح کتابخانه عمومی پروین اعتصامی یزد می پردازد.

بخش «فرهنگی» به مرور اخبار مهم ترین اقدامات فرهنگی انجام شده از سوی نهاد کتابخانه های عمومی می پردازد. این بخش با گزارشی از خدمات کتابخانه های مرکزی کشور با عنوان «دوران احیای کتابخانه های مرکزی با همتی مجاهدانه در راه اندازی و رویکردی نوین در ارائه خدمات» آغاز می شود. در این گزارش با اشاره به رویکرد نهاد در تبدیل کتابخانه های مرکزی به مراکز فرهنگی- اجتماعی چندمنظوره با محوریت کتاب، خدمات متنوع ارائه شده در این کتابخانه ها معرفی و تبیین می شود. در ادامه این بخش گزارش برگزاری وبینار علمی- فرهنگی «مرثیه سرایی در ایران و هند»، گفتگو با نغمه مستشارنظامی، دبیر محافل ادبی کشور با عنوان «نهادینه کردن فعالیت های ادبی در کتابخانه ها با راه اندازی محافل ادبی»، گزارش برگزاری سوگواره مجازی «ده شب، ده محفل» ویژه دهه اول ماه محرم، معرفی منابع طرح کتابخوان مهرماه 1399، گزارش مهم ترین اقدامات معاونت توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد در سال 1398 آمده است.

در ادامه این شماره از ماهنامه کتاب خوان بخش تصاویر به بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان کشور از غرفه نهاد در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت می پردازد.

بخش «پرونده» ماهنامه کتابخوان در این شماره به برنامه های نهاد کتابخانه های عمومی کشور ویژه هفته دفاع مقدس می پردازد. این بخش با گفتگوی مهدی رمضانی، معاون توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد در تشریح ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس آغاز می شود و در ادامه گزارش نشست های مجازی «از زبان نویسنده» با معرفی کتاب های «من زنده ام» توسط معصومه آباد و «گلستان یازدهم» توسط بهناز ضرابی زاده، انتشار نسخه الکترونیک 8 مجموعه شعر عاشورایی، معرفی بسته مطالعاتی «جوهر سرخ» حاوی گلچینی از کتاب های برتر در حوزه دفاع مقدس و گزارش کرسی آزاداندیشی «زنان دفاع مقدس؛ سبک زندگی ایرانی- اسلامی» آمده است.

بخش «پژوهش و نوآوری» نیز به مرور مهم ترین اخبار مربوط به این حوزه شامل «دوره های آموزشی الکترونیکی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ویژه پاییز 1399»، نشست مجازی «آری ما می توانیم» با محوریت گفتگو در خصوص کتاب «لذت خواندن در عصر حواس پرتی»، نشست مجازی «استانداردهای کتابخانه های عمومی ایران»، سلسله سخنرانی های «اخلاق حرفه ای در کتابداری و کتابخانه های عمومی» و ... می پردازد.

بخش «با نمایندگان مجلس شورای اسلامی» به مرور اخبار مربوط به پیگیری های نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات نهاد کتابخانه های عمومی کشور می پردازد. حسین بامیری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس؛ امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مشهد و کلات؛ حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل 90 در مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مشهد و کلات و... از جمله افراد پیگیر برای رفع مشکلات قانونی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در مجلس شورای اسلامی بوده اند.

بخش پایانی دومین شماره از ماهنامه کتاب خوان به تصاویری از برگزاری نمایشگاه مجازی «جلوه های حضور زنان در دفاع مقدس» می پردازد. این نمایشگاه با همکاری خبرگزاری جمهوری اسلامی، امور زنان و خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه های عمومی کشور به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس برگزار شد.

علاقه مندان می توانند ماهنامه کتابخوان را از اینجا دریافت کنند.





تاریخ : پنج شنبه 99/8/8 | 8:0 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

باور کن لازم نیست همه را راضی نگه داری!

لازم نیست نگران چگونگی قضاوت شدنت در ذهن آدم ها باشی...

و لازم نیست خودت را با اعتقاد و باورشان هماهنگ کنی ...

مطمئن باش هر چقدر هم که زمان بگذاری

و هر چقدر هم که خوب باشی 

حریف تمام سلیقه ها، اندیشه ها و باورها نخواهی شد.




تاریخ : چهارشنبه 99/8/7 | 8:42 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر




تاریخ : سه شنبه 99/8/6 | 8:51 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر




تاریخ : دوشنبه 99/8/5 | 11:29 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

امام حسن عسگری (ع) فرمودند: در دوران غیبت قائم علیه السلام کسی از هلاکت نجات نمی یابد مگر آنکس که خداوند او را بر اعتقاد مهدی علیه السلام ثابت قدم بدارد.

شهادت یازهمین نور ولایت را به همه شیعیان جهان تسلیت عرض می نمائیم.




تاریخ : شنبه 99/8/3 | 10:39 عصر | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

کتاب مردی به رنگ پرتقال: زندگینامه ی داستانی شهید سید موسی نامجو نوشته عزت الله الوندی است که انتشارات شاهد آن را در 112 صفحه منتشر کرده است.

این کتاب زندگی‌نامه‌ی داستانی شهید موسی نامجو وزیر دفاع ایران در سال 1360 است که در آن نویسنده سرگذشتنامه شهیدان واقعه هفت تیر 1360 را نیز روایت می‌کند. گفتنی است این شهید، متولد آذر 1317 در بندر انزلی بوده که سرانجام بر اثر سقوط یک فروند هواپیمای نیروی هوایی که حامل شهدا و مجروهین جنگ بوده، به همراه سرلشکر ولی‌الله فلاحی، تیمسار سرتیپ فکوری و کلاهدوز به شهادت می‌رسد.

«مردی به رنگ پرتقال» دربر دارنده 15 داستان کوتاه مستقل، با عناوین «مثل سکوت»، «به رنگ پرتقال»، «به دنبال آرزو»، «راز گل سرخ»، «سفر به آینده»، «افسر و افسر»، «کول پیمایی»، «حس غریب»، «سفر رازآمیز»، «شب تار، شب بیدار»، «فکرهای مسموم»، «لباس‌های خونی»، «نوشتم باران، باران بارید»، «شما کجا می‌روید؟» و «پیوست‌ها» است که هر کدام فرازی از زندگی شهید نامجو را روایت می‌کند. زبان راوی بسیار ساده و دوستانه است و این موضوع مطالعه کتاب را بسیار جذاب می‌کند. رنگ زندگی و تکاپوی هستی برای رسیدن به حق در گوشه و کنار این داستان‌ها خودنمایی می‌کند. هر کدام از این داستان‌ها به تنهایی یک زندگی است، یک زندگی بی‌انتها که شهادت آن را تا بی‌نهایت وسعت می‌دهد.

شهید نامجو پس از انقلاب 1357 ایران در مسئولیت‌هایی چون عضو هیئت علمی و فرماندهی دانشکده افسری و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مشغول به کار شد.




تاریخ : سه شنبه 99/7/29 | 8:0 صبح | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر




تاریخ : دوشنبه 99/7/28 | 1:0 عصر | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

مشکی از تن به در آرید،ربیع آمده است

خم ابرو بگشایید که ربیع آمده است

مژده ای، ختم رسل داد که آید به بهشت

هرکه بر من خبر آرد، که ربیع آمده است 




تاریخ : یکشنبه 99/7/27 | 1:26 عصر | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر

کتاب من امام رضا (ع) را دوست دارم نوشته غلامرضا حیدری ابهری است که انتشارات جمال آن را در 24 صفحه منتشر کرده است.

کتاب «من امام رضا(ع) را دوست دارم» جلد دهم از مجموعه  چهارده جلدی "من اهل بیت(ع) را دوست دارم" است. این مجموعه بر اساس یکی از بهترین روش‌های معرّفی شخصیت‌های دینی و مذهبی نوشته شده. در این روش، تنها به جنبه‌های تاریخی از زندگی اشخاص بسنده نمی‌شود، بلکه به ابعاد گوناگون زندگی فردی و اجتماعی نظیر، مقام معنوی، سبک زندگی، افکار، اندیشه‌ها و سخنان ایشان نیز متناسب با سن و سال کودک و نوجوان پرداخته می‌شود. قرآن کریم نیز همین روش را برای معرّفی انبیا و اولیا به کار برده است.

این کتاب برای کودکان 8 تا 12 ساله نوشته شده است. داستان از زبان یک کودک نقل می‌شود و زبان ساده و صمیمی که روایت‌گری می‌کند، برای مخاطب کودک آشنا و قابل فهم است. در ابتدا، امام هشتم معرفی می‌شوند و در ادامه ویژگی‌های فردی و تعاملات‌شان با مردم توصیف می‌گردد. پس از توصیف امام با همان زبان صمیمی و کودکانه، روایت‌ها و ماجراهای کوتاهی از ایشان نقل می‌شود؛ از لحظه تولد، پدر، مادر، خواهران و برادران، که به شناخت بهتر کودک از امام کمک شایانی می‌کند. تصاویر رنگی کتاب نیز برای تجسم بهتر کودکان به یاری کلمات آمده است. در پایان، ماجرای سفر امام رضا علیه السلام به ایران و اتفاقاتی که در طی سفر برای‌شان رخ می‌دهد، رسیدن به ایران و سرانجام شهادت آن حضرت روایت می‌شود.




تاریخ : جمعه 99/7/25 | 8:0 عصر | نویسنده : کتابدار: عاطفه کاظمی | نظر


  • paper | خرید رپورتاژ دائمی | بک لینک دائمی
  • فروش رپورتاژ دائمی | فروش رپرتاژ آگهی