کتاب پریدخت نوشته حامد عسگری است که انتشارات قبسات آن را در 140 صفحه منتشر کرده است.
داستان فراق، دلتنگی و غم هجران یار که قصه تازه دیروز و امروز نیست. حدیث مکرری است که هر بار از زبان عاشقان و دوستان دور از هم شنیده میشود. انسان اما هر کجا که باشد راهی خواهد یافت تا مرهمی بر اندوه فراق عزیزانش باشد.
در روزهای قدیم که خبری از تلفن و اینترنت و انقلاب الکترونیکی امروز نبود، مردم برای اطلاع از احوال یکدیگر راهی جز نامه نگاری نداشتند. نامه بود و پس از آن تلگراف. انتظار بود و شوق رسیدن نامه و خط نوشتهای از عزیزان و دوستان دور از هم.
"پریدخت" قصه دلتنگی و بیتابیهای یک زوج ایرانی است که برای مدتی از هم دور شدهاند؛ سیدمحمود که در فرانسه درس طبابت میخواند و پریدخت که در تهران برای بازگشت همسرش لحظه شماری میکند. این کتاب مجموعه نامههایی است که بین سیدمحمود و پریدخت رد و بدل میشود. برگهایی از شاخههای درخت عشق که ریشه در سرزمین شرق دارد و اینک باد خزان جدایی، آن را بین مشرق و مغرب (تهران و پاریس) به گردش درآورده است. پریدخت گفت و گوهای دو قلب بیقرار و عاشق است که به هر بهانهای دلتنگ هم میشوند و شرح این دلتنگیها را با جادوی حروف و کلمات به سوی هم روانه میسازند.
این مجموعه با زیرعنوان «مراسلات پاریس طهران» شامل 40 نامه عاشقانه است که به زبان و نثر دوره قاجار و با طراحی و رسمالخطی ویژه منتشر شده است. پریدخت از خانه و روزهای تکراریاش میگوید که در نبود شوهرش هیچ لطفی ندارد و بهار و زمستان برایش یکی است. سیدمحمود از پاریس و زرق و برقش میگوید که بی پریدخت در پیش چشمانش جلوهای ندارد. در آغاز یکی از نامهها میخوانیم: «آقا سیدمحمود جانم! سلام. مرقومه واصل شد. بوسیدم و بر دیده مالیدم. شیشه عطر و پارچه و صندل مرحمتی را نیز. چه حکایت است که خط و خبر از معشوق اینگونه غم از دل میزداید و نشئگیآور است؟ سال نو شما هم مبارک. بمیرم که در غربت، هیچ از مراسمات نوروز برگزار نشد و سال به غربت تحویل شد.»
کتاب پریدخت نمونه موفقی از داستانهای مکاتبهای است که با قلم زیبای نویسنده و نثر خاص عصر قاجار، جذابیتی دو چندان یافته است. پیشنهاد میکنیم، تجربه شیرین مطالعه این کتاب متفاوت را از دست ندهید.
ساعت کاری کتابخانه در شش ماهه اول سال
شنبه تا چهارشنبه 8:00 الی 20:00
پنجشنبه از ساعت 8:00 الی 13:30
کتاب به نام یونس نوشته علی آرمین است که انتشارات شهرستان ادب آن را در 208 صفحه منتشر کرده است.
رمان به نام یونس سومین اثر از نویسنده جوان علی آرمین است که در سال 1396 در انتشارات شهرستان ادب منتشر شد. این اثر را میتوان یک اثر تلمیحگونه از داستان زندگی یونس نبی نامید.
شباهتهای یونس نبی و این روحانی جوان، زیباترین و دلنشینترین قسمت کلِّ رمان است؛ هر دو برای تبلیغ میآیند، هر دو طرد میشوند، هر دو از اطرافیانشان دلگیر و خسته میشوند، هر دو عزم رفتن میکنند، برای هر دو قرعه میاندازند و قرعه به نام یونس میافتد. یونس نبی به دریا میرود و یونسِ طلبه به چاه؛ و این چاه، بیشباهت به شکم ماهی نیست! هر چند چاهی که یونس در آن میافتد، بیشتر از آن که گرهای از دغدغ? داستان باز کند، به خودِ یونس کمک میکند و او را همانطور که پایین و پایینتر میرود، بالا میکشاند.
سیاهی چاه کمک شایانی به یونس میکند تا از سیاهی نفس، به سمت نور سیر کند و این مسیر به خوبی توسط نویسنده تصویرسازی شده است.
استفاده از این داستان مشهور برای تلمیح بسیار به خوشخوانی داستان کمک میکند و مخاطب داستان را در طی کردن و جرعه جرعه نوشیدن رمان مدد میرساند. از طرف دیگر نوع نگارش داستان و قلم بدون تکلف علی آرمین هم در زبان شخصیت اصلی داستان و همچنین لحن روستایی اهالی روستای محل تبلیغ طلبه جوان، بسیار خوانندگان حرفهای رمان را به آینده این نویسنده امیدوار میکند.
نویسنده رمان را از زبان دانای کلّ روایت میکند؛ مثل داستان یونس نبی علیه السلام که دانای کلّ آن را تعریف کرده است و از این نظر، حس میشود که بهترین زبانی که میشد برای روایت رمان انتخاب کرد، همین بوده است.
رمان «به نام یونس» اثری است که با سلیقه و هنرمندی خاصی تصنیف و صفحهآرایی شده و کیفیت طراحی جلد نیز برای جذب مخاطب نوجوان و جوان گریزان از مطالعه، گیرا و وسوسهانگیز است.
تازه ترین کتاب ها در بخش بزرگسالان
1. یادت باشد...(شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید)
2.برادر من تویی: زندگی حضرت عباس (ع) (داستان مذهبی)
3.فواره گنجشک ها : زندگی داستانی امام جعفر صادق(ع)
4.فردا مسافرم (داستان ایرانی)
5. پری دخت
6.زمانی برای خدا: نگاهی به سبک زندگی امام خمینی به روایت خاطره
7.رستخیز: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی میکنیم
8.حکمرانی حکیمانه : حکومت علی (ع)، حکومت موفق تاریخ
9.حدیث پیمانه :پژوهشی در انقلاب اسلامی
10.به نام یونس ( داستان ایرانی)
11.هفته چهل و چند : بیست روایت از مادری در همین روزها
12.فرهنگنامه غدیر
13.کابوس در بیداری : روایتی از حج خونین سال 66
14.دو امام دو مجاهد: امام حسن و امام حسین (علیهما السلام)
15.مربع های قرمز : خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از دوران کودکی تا پایان دفاع مقدس
16.مروری بر تاریخچه و تفکرات سازمان مجاهدین خلق
17.خلوت مدیر( داستان ایرانی)
18.بازجویی از صدام
تازه ترین کتاب ها در بخش نوجوانان
1. مدرسه مردودی ها (داستان)
2. اتاق تاریک (داستان ایرانی)
3. پول، خدا، بچه ها : آموزش سبک زندگی اسلامی
4. خانم آقای کلاه دودی
تازه ترین کتاب ها در بخش کودکان
1. امام زمان علیه السلام
2. مهربان ترین پیامبر
3. خوراک زرافه با سالاد لاک پشت
کتاب برادر من تویی نوشته داوود امیریان است که انتشارات کتابستان معرفت آن را در 210 صفحه منتشر کرده است.
در تمام تاریخ اسلام در کنار نام پاک اهل بیت علیهم السلام نام زیبایی به چشم میخورد که خود، دریای بیکرانی از عشق، معرفت و دلاوری است. قصهای که شنیدنش هربار تازه است و هر زمان جلوهای خاص دارد.
او را پهلوان بنیهاشم میدانند. قمر بنیهاشم نیز از لقبهای دیگر اوست. نامش به شجاعت و جوانمردی بر زبانها جاری است و قصه دلاوریهایش از هر کجا به گوش میرسد.
نام عباس که میآید اهل حرم دل شان قرص میشود. آخر عباس ستون خیمه پدر و پرچمدار سپاه حق است. نام او آنقدر بزرگ است که جهانی از مهربانی و فداکاری را در خود جای داده است.
"برادر من تویی" زندگینامه داستانی حضرت عباس علیه السلام است که با قلمی روان و نثری دلچسب میکوشد تا زوایای گوناگونی از زندگی و زمانه این مرد بزرگ را از دوران کودکی تا شهادت روایت کند. از لحظاتی که همپای امیرالمؤمنین علیه السلام کوچههای کوفه را برای کمک به یتیمان و نیازمندان میپیمود تا زمانی که در رکاب حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام درس عشق و معرفت را به عالم میآموزد. نویسنده در این اثر تلاش میکند، تا در عین وفاداری به منابع تاریخی، زندگینامه داستانی جذابی خلق کند که مطالعه آن را به سبب داشتن نثری روان و صمیمی به ویژه به مخاطبان نوجوان و جوان پیشنهاد میکنیم.
کتابخوان ماه
طرح معرفی کتابهای فاخر در موضوعات متنوع در راستای
ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی
.: Weblog Themes By Pichak :.