قابل توجه دوستداران شاهنامه خوانی و شعر خوانی
انجمن ادبی نویسا چهارشنبه هر هفته ساعت 16 الی 19 در محل کتابخانه پذیرای ادب دوستان محترم می باشد.
کتابخوان ماه
طرح معرفی کتابهای فاخر در موضوعات متنوع در راستای
ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی
به اطلاع میرساند معاونت توسعه کتابخانهها و کتابخوانی در نظر دارد به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان، جرایم دیرکردی اعضاء کتابخانههای عمومی را که نسبت به بازگرداندن منابع در دست امانت خود به کتابخانهها اقدام نکردهاند از روزپنجشنبه27 اردیبهشت لغایت پنجشنبه 24 خرداد، به مدت یکماه، مورد بخشودگی کامل قرار دهد.
شرط لازم برای این بخشودگی، بازگرداندن کلیه منابع در دست امانت عضو است.
کتابخانه شهید توکلی دوشنبه هر هفته ساعت 10 صبح پذیرای کودکان جهت قصه گویی است.
به اطلاع اعضای گرامی می رساند:
ساعت کاری در ایام ماه مبارک رمضان به شرح ذیل می باشد:
شنبه تا چهارشنبه: 8 الی 19
پنجشنبه : 8 الی 13
بیست و پنجمین نشست کتابخوان روز پنجشنبه 97/02/27 در محل کتابخانه برگزار شد.
در این نشست 2 عنوان کتاب به شرح ذیل معرفی شد:
1." فرمین :موش کتابخوان " نوشته سام سویج / ارائه فاطمه صباحی مقدم
2."آبنات هل دار "نوشته مهرداد صدوقی/ ارائه توسط مرضیه ملت
داستان موموشی اثر کلر ژوبرت است که انتشارات دانش نگار آن را در 48 صفحه منتشر کرده است
کودکان با همه کوچکی هر روز با مسائل زیادی روبهرو میشوند که باید کمکم روش حل و مواجهشدن با آنها را بیاموزند. کودکی که مهارت حل مسئله نداشته باشد در تشخیص رفتار مناسب هنگام وقوع مشکل یا ایجاد مسئله دچار اشتباه میشوند. یکی از مهارتهایی که به یک کودک برای ساختن یک زندگی خوب در آینده کمک میکند، مهارت تصمیمگیری مستقل است. این تصمیمگیری شاید گاهی همسو با میل و نظر والدین نباشد؛ اما بیتردید پدرومادر میتوانند با درایت و تدبیر و نظارت غیرمستقیم در روند رشد و یادگیری فرزندان خود نقش بسزا و مؤثری را ایفا نمایند.
«داستانهای موموشی» اثر «کلر ژوبرت» از جمله کتابهایی است که با طرح تمثیلهای نزدیک بهواقع کودکان و بزرگترها را در موقعیتهای گوناگون تصمیمگیری قرار میدهد و به آنها کمک میکند با خواندن ماجراهای موموشی جسور و زرنگ قصه، راهحلهای مختلفی در خصوص حل مشکلات بهویژه مشکلات ارتباطی کودکان خردسال در سنین رشد را بیاموزند.
جلد نخست این مجموعهداستان، حاوی پنج قصّه به نامهای «لانه موموشی»، «کمکمکم»، «خروپف»، «آش قاتی پاتی» و «قصه موموشی» است و «کیسه گندم»، «کلمه مخصوص»، «کلاف بازی»، «یک کار جالب»، «موش برفی» عنوان داستانهای جلد دوم این کتاب مصور دوستداشتنی را تشکیل میدهد.
«موموشی» مهمان کتابخانههای عمومی سراسر کشور است و منتظریم هرچه زودتر بچههای کتابخوان را برای خواندن کتاب ماجراهایش ملاقات کنیم.
جلسه قصه خوانی با همکاری مهد کودک گلهای زندگی در محل کتابخانه شهید توکلی برگزار گردید.
در این جلسه ،یک داستان کوتاه با موضوع عصبانیت برای بچه ها گفته شد. سپس از آنها خواسته شد، کارهایی که درهنگام عصبانیت انجام می دهند را نشان دهند. از دیگر برنامه هایی که در این جلسه انجام شد، خواندن سوره توحید و آیت الکرسی- شعر-نمایش. درنهایت هدایایی از طرف کتابخانه به بچه ها داده شد.
بیست و چهارمین نشست کتابخوان روز دو شنبه 97/02/24 با همکاری مدرسه علم و ادب در محل کتابخانه برگزار شد.
در این نشست 3 عنوان کتاب به شرح ذیل معرفی شد:
1." داستانهای موموشی " نوشته کلر ژوبرت/ ارائه توسط سارا گرجی
2."عمو نوروز"نوشته فریده فرجام/ ارائه توسط نگار طهماسبی
3. " عصبانیت آنقدرها هم بد نیست "نوشته مایکلین مانده / ارائه توسط ترنم احمدی
کتاب زایو اثر مصطفی رضائی است که انتشارات کتابستان معرفت آن را در 292 صفحه منتشر کرده است.
«سال 2041 میلادی است، ویروس «Zi.O » جهان را فرا گرفته و هیچ راه درمانی برای آن وجود ندارد. نسل بشریت رو به انقراض است و انسان در برابر شیوع گسترده این ویروس تسلیم شده است اما ...»
موضوع انسانهای آینده و جهان آنها همواره برای انسان جذاب و هیجان انگیز بوده است. تخیل و تصور در مورد آینده جهان و سرنوشت انسان مدرن، از سالها پیش پایش را به دنیای قصه و داستان باز کرده است و به دلیل جذابیت این موضوع، نویسندگان بزرگی در آثارشان به آن پرداختهاند.
آینده و فرجام جهان از موضوعاتی است که در متون دین اسلام و به ویژه تعالیم مذهب شیعه دارای مطالب و مباحث جدی و مهمی است؛ اما در در دنیای هنر، این غرب و به ویژه آمریکا است که همواره در آثار خود، لیبرالیسم را به عنوان منجی جهان معرفی میکند.
زایو رمانی است که وارد محدودهای شده که پیش از این فقط غرب و هالیوود از آن سخن میگفتند. رمانی آینده نگرانه که از تحولات بنیادی در مناسبات جهانی به ویژه در منطقه جنوب غرب آسیا (خاور میانه) و حتی نظام ایالات متحده آمریکا سخن میگوید.
زایو چهره ایران و جهان در آیندهای نسبتاً دور را روایت میکند. داستانی که قهرمان اصلی آن یک دانشمند ایرانی است؛ خیلیها عقیده دارند ساخت و انتشار این ویروس مرگبار به عمد صورت گرفته است. آنها میگویند یک توطئه پشت قضیه است. میگویند از زمانی که جهان در آستانه انقلاب بزرگ قرار گرفت، این ویروس مشکوک گسترش یافت.
.: Weblog Themes By Pichak :.